Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sicak Bir Yuva Icin ...

Danimarka'da Yasayan Tavşançalı'lı Ali Kısadağ (23) ve Kelhasan'lı Apdullah Korkmaz (40) Van'daki depremzedelere geçicide olsa sıcak bir yuvaya kavuşturmak  için bir kampanya başlattılar.

Yüz aileye geçici ev kiralamak için kolları sıvayan iki arkadaş şimdiye kadar 70 kişinin yardım etmeye hazır olduklarını ve daha birçok kişinin yardımına ıhtıyaç duyduklarını belirttiler. Tavsancalı, Yeniceoba, Kelhasan ve Kuscalı gurbetçiler ...

Çarşamba günü Apdullah Korkmaz bizzat Van'a gidip insanlarla görüşecek. Depremzedeler Van'dan ayrılmak istemezler ise , Van ve Çevre illerden ev kiralama durumuna bakılacak.

Aldığımız bilgiye göre deprem sonrası fırsat kollayanlar Van'dakı ev kiralarını arttırmış durumda. Alternatıfler arasında Tavsancalı ve cevre beldelerde ve Konya'dan ev bakma yada özel ev seklı karavan yaptırmada var.

Yaklaşık ilk hedef olarak yüz aile ve buda yaklaşık bir milyon danimarka kronu demek. Tavsancalı.net verilen bilgi Apdullah Korkmaz'ın 150bin kron vermeyı planladığı şeklinde. Yardım etmek isteyenlerın yaklaşık ayda 800kr yardımda bulunabilecekleri belirttiler.

Sizde yardımda bulunabilirsiniz yada köydeki evınızın kapısını depremzede kardeşlerimize açabilirsiniz.

Irtıbat numarası ; 004526198827

***Tavsancali.Net Ozel Haber***



Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku