Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Norveçte Hırsızlık Olayı
Tavsancali.Net Özel Haber

Olay Bergen şehrinde evinin önünde park halindeki otomobilinde gerçekleşti. Sabah 09:00 sularında
cep telefonuna gelen mesajla uyanan Erdal Güner ( Reis Güner oğlu) , gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Mesajı atan Norveçli Güner'in arabasının camının açık olduğunu , yağmur yağdığını ve arabanın içine su girdiğini bildirdi. Bunun üzerine aklına hırsızlık olayı gelmeyen Güner arabısına doğru gitti.

Olayı Erdal Güner şöyle anlattı :

¨Arabanın yanına gittiğimde kapılar acikti halbuki aksam kilitlemistim.arka cam hafif acikti ordan kapıları acmış.içerdeki herseyi dağınık buldum torpido acikti orda iki paket sigara vardı almış,izinde düğünlerde çektirdiğim resimlerim vardı cerceveliydi hepsi onlarda almış.arka camda Galatasaray'ın atkısı sus için vardı onuda almış.¨

Arabada başka hasar olmadığından dolayı hırsızlık olayını yetkililere bildirmediğini söyleyen Erdal Güner'e geçmiş olsun diyoruz.

Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Memo 12 yıl önce

Haberi yazan yoksa senmisin?
Ya bukadar saçma yorum yazılmaz beyenmiyen savasin. Zaten bu kafada olduktan sonra bizim gibi kürtlere asla adam yerine koymazlar. Sizin gibiler beyen meyen savasin demez. Gelin kendi haklarimiz için dağa cikalim gelecek nesillere kimlik hakı kazanalim der. Ama nerde o kürtler. Biz dağdaki sorunmarimizi, keni anadilimizin konusamadimizi haber konusu etmiyoruz. Boş seylerin pesine düşmüştür.

Tavsancali.net biz Avrupadaki tavsancalilarin koyde kulağı gibi ama aradara böyle saçma haber oluyor.

Misafir Avatar
Memo 12 yıl önce

Haber edecek konu yok böyle seyler yazmışsınız. Böyle olaylar herzaman olan seyler biraz çiti haber insanları igilendirecek haber yazsanız çok memnun oluruz.

Editor cevap : Tavsancali ve Cevresine dair haberlerin en kotusu boyle olur umidi ile ... Yeterki siz CANINIZI SIKMAYIN !

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku