Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Ingiltere'de En Basarili Turk Girisimci Olma Yolunda

***Tavsancali.Net Ozel Haber ; Umit Erdogan***

OY KULLANMAK ICIN TIKLAYINIZ


Birleşik Krallık ve Türkiye’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren Business Network tarafından organize edilen “En başarılı Türkler Ödül Töreni, Büyük Britanya dâhilinde başarı, yenilik ve etik işi onaylayan aynı zamanda Türk işadamların Oscar töreni olarak bilinen bir ödül programıdır. 

Organizasyona başarılı Türkler ve Türk şirketleri, aynı zamanda Türk topluluğu ile hem Büyük Britanya hem de Türkiye sınırları dâhilinde etkili is yapan Britanyalilar’da katılmaktadir. 

Odul torenine Cuhmurbaskanimiz Abdullah Gul, Ingiltere ve Turkiye'den Bakanlar, Milletvekilleri, Londra Belediye Baskani, Buyukelciler, Londra Baskonsolosu, Lord'lar kamerasindan Lord ve Baroness'ler, Ingiltere ve Turkiye'den ust duzeyde 900 isadami katilacagi belirtildi.

Bu yılki ödül töreninde geçen yılda olduğu gibi aday göstermelerde her kayıt için belirli kriterlere puan verilmiştir, bunun sonucunda elemeye kalan aday listesi panosu oluşturulmuştur. Her kategori için 3 en yüksek puanlı katılımcı web sitesinde duyurulmuştur, Erdal bey bu işlemlerin sonucunda girişimcilik kategorisinde 200 girişimci adayın içerisinde Jüri oylaması tarafından ilk 3 aday sıralamasına girmeye laik görülmüştür. Bu aşamadan sonra halk oylamasına geçilecektir.  

İnternet üzerinden adaylar için oy kullanımı 10 Kasıma kadar devam edecek ve ödülü kazananlar 21 Kasım 2011 tarihinde Grand Ballroom Hilton Park Lane Hotel’de yapılacak olan Ödül Töreninde ilan edilecektir.

 Erdal Koyuncu, Turk Isadamlarinin Oscar’i olarak bilenen bu yarismada 200’e yakin aday arasindan jüri tarafından ilk 3’ün arasına girmeye laik görülmüştür.

ERDAL KOYUNCU KİMDİR?



Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Londra'ya eğitim için giden Erdal Koyuncu, uzun yıllar çalıştığı güvenlik sektöründe aldığı profesyonel eğitimler sonrasında güvenlik, eğitim ve dedektiflik hizmetleri vermek üzere İngiltere’de yöneticisi olan Regalis Group'u 2006'da kurmuştur.

Erdal Koyuncu, İngiliz Kraliyet Askeri Polisi Yakın Koruma Uzmanları (Royal Military Police) ve Metropolitan Police'den aldığı özel eğitimler sonucunda "Yakın Koruma" ve "Güvenlik Hocası" olarak mesleğini sürdürmüştür. Sanat ve iş dünyasından birçok önemli kişinin korunmasını üstlenen Koyuncu, 2007'de Kraliçenin katıldığı Eurostar'ın açılısında 80 kişilik güvenlik ekibinin başında Operasyon Sorumlusu olarak görev almıştır. Ayrıca İlk Yardım, Yangınla Mücadele, Uyuşturucu Bilinci ve yakın savunma sanatlarında uzun yıllar eğitim alan Koyuncu, bu programlarda İngiltere’den temin ettiği hocalık sertifikalarını aldıktan sonra, Regalis Group bünyesinde eğitimler vermeye başlamıştır.

Regalis Group şirketinin eğitim programlarında 750'nin üzerinde yabancı ve Türk kökenli öğrenciyi eğiterek, birçoğuna güvenlik sektöründe istihdam imkânı kazandıran Erdal Koyuncu, 2009 yılında gençlere ücretsiz eğitimler sağlamak amacıyla Youth Enlightenment Service (YES) isimli bir sivil toplum örgütünün kurucusudur. Ayni zamanda YES'in Director'u olarak, London Development Agency, Big Lottery, European Social Fund ve benzeri kuruluşlardan fon temin etmeyi başarmıştır. Bu fonlardan yararlanan YES, ilk Türk gençlik kuruluşudur. YES bünyesinde, birçok Türk ve yabancı kökenli gencin ücretsiz eğitimler almasını sağlayan Erdal Koyuncu kariyer seçiminde danışmanlık hizmetleri vermeyi ve Londra'da yaşayan Türk toplumuna yönelik birçok proje gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Halen Leicester Universitesi Krimonoloji Fakültesinde Güvenlik ve Risk Yonetimi üzerine Master yapan Koyuncu, Ingiliz konsolosluğunda güvenlik konseptinin ve eğitiminin hakkında seminerler vermektedir

Türkiye’de ve Avrupa’daki tüm Tavsancali'ların Erdal Koyuncu'yu desteklemesini umut ediyoruz.

Sizde Oy kullanabilirsiniz; oyu kullanmak için aşağıdaki linkte formu doldurup çevrenizdekilerine de bu haber ve linki tavsiye edebilirsiniz.
OY KULLANMAK ICIN TIKLAYINIZ

***Tavsancali.Net Ozel Haber ; Umit Erdogan ***

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Go through the persons you talk to! 13 yıl önce

While it's a surprise for everyone, I knew that long time ago.I knew you'll do it. Finally it's a payback time, isn't it Erdal. All the best.

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku