Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
¨Evimiz Aydinlansin¨ Diyenlere Baskandan Cagri

Tavsancali Belediye Baskani Huseyin Baysal , Danimarka'da Yardim Kampanyasi Duzenleyen Tavsancali'li
Ali Kisadag ve Kelhasan'dan Apdullah Korkmaz'a verdigi demecte dempremzedelere evinin kapisini acanlara , daha sonraki masraflarin Tavsancali tarafindan karsilacagini yardim etmek isteyenlerin cekinmeden imkani verdigince yardim etmesini istedi.

Danimarka'daki yardim kampanyasina 10 kisinin ev sozu verdigi ve belediyenin bu tesvik cagrisindan bunun artmasi bekleniliyor.

Ali Kisadag'dan aldigimiz bilgiye gore Belediye Baskanimiz Huseyin Baysal'in evini kapisini acmalari yeterli diger masraflari Tavsancali ustlenir ,tabii gucu yetenler istedigi kadar yardimda bulunabilir dedigini belirtti.

Sali Gunu Van'dan Danimarkaya donecek olan Apdullah Korkmaz'dan aldigimiz bilgi ise daha cok yardima ihtiyac duyuldugu , siparis verilen mevlana evleri ve cadirlarin gelmesinin iki ayi bulabilecegi buyuzden onceligin ev bulma oldugunu belirtti.

Evlerini acmak isteyenler bu numaradan 004526198827 ( Ali Kisadag) ulasabilirler.

***Ozel Haber***



Tavsancali.Net Haber Ajansi Özel Haber
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Bedia Sarihan 13 yıl önce

Bu cok iyi oldu. Bu konuda kafalarinda soru isaretleri olanlar, o insanlar gelir ama onlarin ihtiyaclarini kim karsilar, kim ilgilenir diyenler artik bundan cekinmeden kapilarini acsinlar. Coluk cocuk donacaklar disarlarda. Bir kac aileyi sicak bir yuvaya kavusturursak bu kis ne mutlu bize. Insanligin ölmedigini gösterme zamani./Bedia Bulduk Sarihan

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku