Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Tavşançalı'da Festival Düzenlenecektir ...(Guncellendi)
SANATCI LISTESI YENI KATILIMLARLA GUNCELLENMEKTEDIR ..

Kulu Köyleri Kültür Festivali İçin Çağrı

 
Biz aşağıda isimleri bulunanlar, yöremiz insanları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, kültürel değerlerimizin yaşatılması ve tanıtılması amacıyla 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde Tavşançalı Kasabamızda, Kulu ilçesine bağlı bütün köy ve kasabalardan insanlarımızın katılacağı “I. Kulu Köyleri Kültür Festivali”ni gerçekleştireceğiz.

Tavşançalı Belediyesi’nin bu çalışmamıza destek sunacağını, diğer köy ve kasabalardan festivale katılacak insanlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağına inanıyoruz. Kendilerine şimdiden teşekkür ederiz.

Bu çağrımızdaki amacımız, festival tarihini şimdiden duyurup, hepinizin değerli katkılarını sağlamak, düğün, nişan gibi özel etkinliklerinizi planlarken festival günlerine denk düşmemesine dikkat etmenizi rica etmek amacıyladır.

Festival programının detaylarını ileride daha ayrıntılı olarak sizlerle paylaşacağız. Şimdiden katılımı netleşen sanatçılarımızın isimlerini ve kesinleşen programın bir kısmını sizlerle paylaşmak da yarar görüyoruz.

Programın çok yoğun olmasından dolayı festival iki gün sürecektir. Festivalin kültür bölümünde bircok sanatçı dostumuz yapıtlarını seslendırecek; edebiyat bölümünde ise şair ve yazar dostlarımız katılacaklardır.
 
 Değerli sanatçılarımız, Agire jıyan, Arin Artan, Cengiz Acar,  Bulduklu Cihan Kılıc ,Elif Biyani, Ezman Stérk,  Grup Yel  , Kemal Amed, Koma Sürgün, Memo Gelo Mirxan Amed ve Nurettin Çiçek Celeplı Sirvan Sîrvân festivalde kesin aramızda yer alacaklardır. Diğer sanatçılarla da temaslarımız sürmektedir. Bu vesileyle de buradan bütün sanatçılarımızı festivalimize destek sunmaya çağırıyoruz.

Festivalin edebiyat bölümünde, Rojname Omaran Gazetesi'nin düzenlediği Öykü ve Şiir yarışmalarının ödül töreni yapılacaktır. Festivalimize katılacak şairlerin şiir dinletileri, yazarların kitap imzalama etkinliği olacak.

Ayrıca, festivale katılacak konusunda uzman misafirlerimizin, çeşitli konularda görüşlerini katılımcılarla paylaşmaları için seminerler, konferanslar düzenleyecektir.

Birçok insanımızın yaşadığı Norveç, İsveç ve Danimarka gibi ülkelerinin temsilcileri de festivale davet edilecektir.

Bütün halkımızın bu festivalde desteğini ve dayanışmasını esirgemeyeceğine inanıyoruz. Festival hazırlık çalışmalarında yer almak isteyenler aşağıda vereceğimiz email adresinden bize ulaşabilirler. Festivalimizin geniş bir katılımla gerçekleşmesi için hepinizin desteğine ihtiyaç olduğu kuşku götürmez. Festival programıyla ilgili ayrıntılı açıklamalar önümüzdeki dönemlerde yapılacaktır.
Saygılarımızla bilginize ve desteğinize sunarız...

Destekleyenler:

Rojname Omaran Gazetesi, Keko Menajerlik Organize EK, Selahattin Tarhan, Güven Bardakçı, Sinan Şahin, Fahri Ulusoy, Mutlu Sütçü, M. Emin Göncü, Zekeriya Balcı, İhsan Eken,Hazma Güngör. Erdal Dal, Selma Akan, Osman Aykut, Zeynep Güzel, İhsan Baysal, Gönül Kısadağ Dinç, Ahmet Gezer, H. Mehmet Bozdağ, Adem Akat,Engin Deniz ,Tavsancali.Net 
 
 
Sen de imzanla destek ol : http://imza.la/festival


İletişim: [email protected]
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
e sen 12 yıl önce

eger politika amacli bir festival olacaksa olmasin kaynasma festivalise olsun... cünkü türkiye topraklarinda olacak bu festival ondan politika amcli olmasin !

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku