Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sakallı Tarkan şaşırttı

Uzun yıllardır sürdürdüğü aranjörlük çalışmalarını bu kez kendi albümü için ortaya koyan Çolakoğlu’na bu özel gecede; Tarkan, Ajda Pekkan, Gülşen, Sertab Erener, Yalın, Göksel, Ferman Akgül (Manga grubu solisti) eşlik etti. Çolakoğlu’nun sahneye çıkışı büyük alkış aldı. Giriş müziğinin ardından albümünün logosu 3 boyutlu olarak sahneye indi ve konserin platformu haline geldi.
‘AŞK GİTTİ BİZDEN’ DEDİ

Habertürk'ün haberine göre gecenin ilk konuğu, Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’ne ilk kez çıkan Tarkan oldu.

Tarkan sadece bir gün önce dinleyiciyle paylaşılan “Aşk Gitti Bizden” şarkısını binlerce kişiyle birlikte seslendirdi. Ardından Ozan Çolakoğlu’nun albümü için seslendirdiği, yıllar önce Sezen Aksu’nun da yorumladığı “Hadi Bakalım”ı söyledi. Yoğun alkış ve ıslıklar yüzünden sahneden inemeyen Tarkan, “Aşk Gitti Bizden” şarkısıyla bis yaparak sahneye veda etti. Tarkan’ın ardından Göksel sahne aldı ve “Acıyor” ile “Sabır” şarkılarını seslendirdi. Dans gösterileriyle de renklenen konserin bir sonraki konuğu Sertab Erener’di. Erener, “Rengârenk” ve “Dım Dım” şarkıları ile binlerce seyirciyi zıp zıp zıplattı. Gülşen de “Bi An Gel” ve “Seyre Dursun Aşk” isimli şarkılarıyla Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’nde Ozan Çolakoğlu ile birlikteydi. Gülşen’in ardından Manga’nın sevilen solisti Ferman Akgül sahneye çıktı ve Çolakoğlu’nun albümü için seslendirdiği “Rüzgar” adlı şarkısını söyledi.
FİNALİ AJDA PEKKAN YAPTI

“Anlat Güzel mi Oralar” şarkısının yeni düzenlemesiyle sahne alan Yalın, konserde ayrıca Ozan Çolakoğlu albümünde yer alan yeni şarkısı ‘Kalpten Dudağa’yı seslendirdi. Yalın Fan Club üyeleri ise konserde Yalın’a sürpriz yaparak ‘Kalpten Dudağa’ için yaptıkları özel makyajla konser alanında en önde yerlerini aldılar. Konserin final konuğu Ajda Pekkan’dı. “Ben Yanmışım” ile sahneye çıkan Süper Star, sesi ve görüntüsüyle müzikseverleri coşturdu. Konser, Pekkan’ın “Yakar Geçerim”iyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku