Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Selim Sadak serbest

Siirt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince 17 Ocak'ta yapılan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında savcılığa ifade vermeye davet edilen Belediye Başkanı Sadak ve Bilek, daha sonra tutuklama talebiyle Siirt Sulh Ceza Mahkemesi'nde sevk edildi.

Nöbetçi mahkemece, Sadak hakkında adli kontrol uygulaması kapsamında yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Sadak ve Bilek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sadak, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin tüm kademelerinde görev aldığını belirterek, şöyle dedi:

''Belediye başkanlığı yapmama rağmen 1978 yılındaki sermayeye yalnız Siirt'teki bir daireyi kattım. Onu da nasıl, kaç paraya aldığımı en üç kere basınla paylaştım. Bazı iddialar var. Oğlum ihaleye fesat karıştırma suçuyla gözaltına alındı ve serbest bırakıldı. Bugün beni de aldılar. Çok eften püften şeyler. Sanki biri bizi mahkum etmeye, lekelemeye susamış gibi. Çamuru at, tutmazsa izi kalır. Siirt halkına çağrıda bulunuyorum. Kimseden tek kuruş almışsam gelip açıklamazsa namert olsun.''

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku