Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Malatya'da feci kaza!

Kaza Malatya-Kayseri karayolunun 56'ncı kilometresinde meydana geldi. Malatya'dan aldığı 25 yolcu ile Elbistana'a doğru yola çıkan Mehmet Günalmış yönetimindeki 46 E 3303 plakalı yolcu otobüsü, Karahan geçidi mevkiinde karşı yönde gelen Haydar Akça yönetimindeki 44 NE 911 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle sürüklenen otobüs şarampole uçarken, otomobilde karşı yöne savruldu.

Kazanın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, sivil savunma ve itfaiye kurtarma ekipleri kaza yerinde yönlendirildi. Çevredeki vatandaşlarında yardımı ile şarampole yuvarlanan otobüsteki yaralılar yukarı çıkartılırken, otomobil içerisinde bulunan Döndü Akça olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Haydar Akça ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Otobüste bulunan aralarında sücürünün de bulunduğu 17 yaralı da ambulanslarla Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken jandarma kaza yerinde inceleme başlattı. Yaralıların tedavilerinin hastanelerde devam ederken, kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol araçların çekilmesiyle tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku