Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kurtulmuş'tan AK Parti açıklaması

Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği piknikte AK Parti’ye geçeceği söylentilerine net cevap vermeyen Kurtulmuş, “Biz kendimiz bir yerlere gidelim diye siyaset yapmıyoruz" diye konuştu.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın Derince Çınarlıdere’de düzenlediği pikniğe katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Gürkan ve yönetimi tarafından organize edilen pikniğe ayrıca GİK üyesi Mehmet Batuk, İl Başkanı Erol Pekcan, il yöneticileri, ilçe başkanları, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ve çok sayıda davetli katıldı. Kocaeli dışında Yalova, Sakarya ve İstanbul’dan gençler de pikniğe otobüslerle gelerek katıldı. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı piknik alanına gelişinde, “Başbakan Numan” sloganları ile karşılanan Numan Kurtulmuş, herkesle tek tek selamlaştı. Hazırlanan Yörük çadırında kadın kollarının hazırladığı yemeklerden yiyen Kurtulmuş, son günlerde AKP’ye geçeceği yönündeki iddialara kaçamak cevaplar verdi. Kurtulmuş, “Bize ulaşan bir şey yok. Olmamış konu etrafında fazla konuşmak ta doğru değil” dedi.

Bu tür söylentilerin konuşuluyor olmasını da değerlendiren Kurtulmuş, şunları söyledi: “Biz bunu sonradan basından öğrendik. Biz HAS parti olarak halkın hayrına hareket ediyoruz. Böyle bir konuşmanın olmuş olması bizim alanlarda yaptığımız söylemlerin doğruluğundan ibaret. Demekki biz HAS Parti olarak doğru çizgide gidiyoruz ki bizi takip ediyorlar. Biz kendimiz bir yerlere gidelim diye siyaset yapmıyoruz. Ülkeyi bir yerlere getirmeye çalışıyoruz.”
Kurtulmuş, Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılması ile ilgili soruya da şöyle cevap verdi; “Yargı reformu yapılmalı ve bu da içinde görüşülmeli. Türkiye hâla darbelere açık bir ülkedir. Teorik olarak kapanması doğrudur ama 28 şubat gibi, Ergenekon gibi, balyoz gibi davalar gösteriyor ki hâla bir tehdit var.” Partililer tarafından sevgi gösterilerine tutulan Kurtulmuş, piknikten ayrılırken halay çekenlere eşlik etti.

İHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku