Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Göçük altından 7 saatte kurtarıldı

Müslim SARIYAR / AHT

Vücudunun büyük bölümü toprağa gömülü olan işçi, arkadaşları ve itfaiye ekiplerinin 7 saat süren çalışması sonucunda yaralı olarak kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi üzerinde bir inşatta saat 13.45 sıralarında toprak kayması meydana geldi. İnşaat zemininde drenaj borusu döşeme işi yapan Kadir Yeşersin (37), bir anda toprak altında kaldı. Boynuna kadar vücudunun tamamı toprak altında kalan işçi Yeşersin'i kurtarmak için diğer işçiler seferber oldu.

Bir saat boyunca arkadaşlarını toprak altından çıkarmaya çalışan işçiler, yetersiz kalınca durum saat 14.45'te itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri başka bir toprak kaymasını yaşanmaması için Yeşersin'in çevresini tahtalarla çevirdi. Yeşersin'e kask ve boyunluk takan ekipler, işçi Yeşersin'i kurtarmak için büyük çaba harcadı. Titizlikle yürüttükleri çalışmalar sonucunda saat 21.10'da Kadir Yeşersin'i toprak altından kurtardı. Toprak altında 7 saat kaldıktan sonra bulunduğu yerden çıkartılan Yeşersin, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku