Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Fatih Terim'den Ağar'a ziyaret

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Susurluk davası kapsamında aldığı cezasını Yenipazar Kapalı Cezaevi'nde çeken İçişleri eski bakanlarından Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Susurluk davası kapsamında çarptırıldığı 5 yıllık hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Yenipazar Kapalı Cezaevine konulan İçişleri eski Bakanı ve DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın bugünkü konuğu Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Fanatik Galatasaraylı olan Ağar'ı ziyaret etmek için Aydın'a gelen Terim, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit ile görüştükten sonra Yenipazar'a geldi.

Taraftarların oluşturduğu araç konvoyu ile ilçeye giriş yapan Fatih Terim, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle aracından inerek taraftarla imza dağıttı. Oluşan izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçiren Terim, yoğun ısrarları geri çevirmeyerek sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Bir ara iyice bunalan Terim, güçlükle başka bir araca binerek cezaevinin yolunu tuttu.

Saat 13.45 sıralarında Ağar'ın tutuklu bulunduğu cezaevine giriş yapan Terim, yaklaşık yarım saat içeride kaldı. Terim’im içeri girmesinin ardından kalabalık taraftar grubu cezaevi önünü sarı kırmızı renklerle donattı. Cezaevi çıkışında Terim'e sevgi gösterilerine devam eden taraftarlar, aracına binerek uzaklaşan Terim'i şehir merkezine kadar takip etti. Bir restoranda mola veren Terim, taraftarın yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle aracına binerek Yenipazar'dan ayrıldı.

Terim'in Yenipazar'da maruz kaldığı aşırı sevgi gösterileri bazı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Terim'in ezilme tehlikesi geçirdiği gösterilere tepki gösteren esnaf, "Böyle taraftarlık olmaz. Sayın Terim, bir suyumuzu bile içemeden ilçemizden ayrıldı. Eğer taraftarlar müsaade etseydi İmparator'a misafirperverliğimizi en iyi şekilde göstermek isterdik" dedi.

EN ÇOK HAMİT SORULDU

Terim'e büyük ilgi gösteren Yenipazarlı taraftarlar, Terim'e en çok gündemde olan Real Madrid'i Türk futbolcu Hamit Altıntop'un transferinin tamamlanıp tamamlanmadığını sordu. İzdiham altında hareket etmekte dahi güçlük çeken Terim, taraftar ve basının sorularını cevapsız bıraktı.

İHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku