Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Cumhurbaşkanlığı'ndan Hayrünnisa Gül açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile ilgili basında çıkan iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Kayseri'de süren bir dava kapsamında sanıkların birinin ifadesine dayandırılarak, Kayseri Valiliği'ne bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan Hanımefendi'ye para verildiğine dair iddiaların bugün bazı basın-yayın organlarında ve internet sitelerinde yer aldığına dikkat çekilen açıklamada, "Sayın Hanımefendi'ye Kayseri Valiliği bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan para verildiği şeklindeki iddiaların gerçekle uzaktan yakından hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Hanımefendi gerçekleştirdiği il ziyaretleri çerçevesinde mutad olarak şehit ailelerini ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret etmektedir. Bu ziyaretleri sırasında, kendi imkânlarıyla aile bireylerine çeşitli hediyeler götürdüğü gibi, nakdi yardımda da bulunmaktadır. Sayın Hanımefendi bugüne kadar, bu tür ziyaretlerinin ve yaptığı yardımların ailelerin mahremiyetini de düşünerek, kamuoyuna duyurulmaması konusunda özel bir hassasiyet göstermiştir."

Açıklamanın sonunda bu tür asılsız iddiaların gündeme gelmesi ve itibar edilmesi nedeniyle üzüntüyle karşılandığı bildirildi.

 

CHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku