Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bodrum Belediye Başkanı gözaltında

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda kapsamında ''şüpheli'' sıfatıyla ifade vermek üzere polis ekiplerince adliyeye getirildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan bilgiye göre, Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı ile 28 Mayıs'ta Bodrum ve İzmir'de 15 ayrı yere Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Operasyon kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ''şüpheli'' sıfatıyla ifade vermek üzere polis ekiplerince adliyeye getirildi. Kocadon, adliyeye girerken gazetecilere, ''Sadece ifade için çağrıldım. Başka bir şey yok'' dedi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile savcılık tarafından 2011 yılının haziran ayında başlatılan bir soruşturma kapsamında İzmir ve Bodrum'da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, operasyonda aralarında biri Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi, 5'i belediye çalışanı olmak üzere 6 kişi Bodrum'da 2 kişi de İzmir'de gözaltına alınmıştı.

Zanlılar, bu sabah adliyeye sek edilmişti.

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku