Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bir günlük bebeği annesinin koynundan kaçırdı

Gaziantep’te kendisini bir hasta yakını olarak tanıtan kadın, hastanede uyuyan annesinin kucağındaki bir günlük bebeği çantaya koyarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Gaziantep Doğum Hastanesi’nde meydana geldi. 5 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi Medine Sakır (26) ile Muhittin Sakır’ın (27) dün gece yapılan başarılı ameliyatla bir kız çocukları daha dünyaya geldi. Genç kadın, doğumdan sonra odaya alındı. Sabah saatlerinde kendisini hasta yakını olarak tanıtan 35-40 yaşlarındaki bir kadın, Medine Sakır’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yardım etmek istediğini söyledi. Sakır’ın tek kaldığı odada oturan kadın, bir süre genç kadınla sohbet etti. Medine Sakır’ın uyumasının ardından bir günlük bebeği annesinin koynundan alarak yanında getirdiği siyah bir çantanın içine koyan kadın, dikkat çekmeden elindeki çantayla hastaneden uzaklaştı. Uyandığında bebeğinin kaçırıldığını öğrenen Sakır, gözyaşlarına boğuldu. Genç kadını yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

DOKTURUN DİKKATİ İLE BEBEK BULUNDU
Yaşanan kaçırma olayından sonra kentteki tüm sağlık kuruluşları ve doktorlar da bu konuda uyarıldı. Saat 13.30 sıralarında Çıksorut Mahallesi'ndeki bir polikliniğe bebekle giden bir kadın, sabah doğurduğu bebeğine sağlık kontrolü yaptırmak istediğini söyledi. Ancak, doktorlar doğum yapmış izlenimi vermeyen kadını, polisin uyarısını da dikkate alarak oyalayıp ihbarda bulundu. Polikliniğe gelen polis, 29 yaşındaki Firdevs K.'yi, bebek ile birlikte olayın yaşandığı Avukat Cengiz Gökçek Kadın ve Doğum Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan yüzleştirme sonucu bebeğin kaçırılan bebek olduğu ortaya çıktı.

6 DÜŞÜK YAPMIŞ
Bebek hırsızlığından gözaltına alınan Firdevs K.'nin ilk evliliğinden bir çocuk dünyaya getirdiği, ikinci evliliğinden ise 6 düşük yaptığı ortaya çıktı. K.'nin, eşini hamile olduğu yalanını söylediği, böylelikle kaçırdığı bebeği kendi çocuğu gibi tanıtacağı da ileri sürüldü. Firdevs K. yüzleştirmesinin ardından emniyete götürülüşü sırasında kaçırılan bebeğin hastane önünde toplanan yakınlarının saldırısına uğradı. Linç girişimini çevik kuvvet polisleri güçlükle önledi. Bebek de annesine teslim edildi.

AJANSLAR

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku