Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Başbakan'a büyük ilgi!

Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa gezisinin sonunda rahatsız olduğu bildirilen İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman'ı evinde ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat süren ziyaretin ardından Başbakan'a mahalleli büyük ilgi gösterdi.

Bursa'da bir dizi açılış programına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eğitim kampüsü açılışının ardından programında gözükmeyen sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan, sadece başbakanlık koruma polislerini yanına alarak Bursa'nın Kaplıkaya Mahallesi'nde oturan ve bir süredir hasta olduğu belirtilen İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman'ın evine geldi. Evin etrafında kuş uçurtulmazken, gazeteciler de evin bulunduğu sokağa alınmadı. Bir süre sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da Hayrettin Karaman'ın evine gelerek Başbakana katıldığı ziyaret yaklaşık 2 saat sürdü.

Bu arada ziyaretin haberini alan mahalleli de Başbakanı görebilmek için sokağa döküldü. Ziyaretin ardından çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan, buradan Yenişehir Havaalanı'na geçerek, özel uçak ''ANA'' ile saat 22.00'de Ankara'ya hareket etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku