Gündem:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
AK Parti topu CHP'ye attı

Açıklamada, gecikmenin CHP'nin olağanüstü kurultayları sebebiyle yaşandığını belirtildi. AK Parti TBMM Grup Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "CHP'ye mensup bir grup başkanvekilinin kendi seviyesizliğini ve ahlak dışı üslubunu yansıtacak bir şekilde Başbakan'a fütursuzca hakaret etmesinin, Türk demokrasisi adına utanç verici bir olay olduğu" kaydedildi.

Açıklamada, "Olağanüstü kurultayları sebebiyle CHP'nin heba ettiği bu yasa teklifinin görüşmelerindeki gecikme, vicdan azaplarının omuzlarındaki taşınamaz yüküyle birlikte AK Parti Grubu'na mal etmek istenmektedir.

CHP Genel Başkanı'nın benzeri akıl ve idrakten yoksun küfürbaz ve haddi aşan üslubu Türk milleti tarafından bilinmekteydi. Bu durumun sadece Kemal Kılıçdaroğlu'na özgü olmadığı, CHP grup başkanvekilinin de aynı şekilde kişiliksiz ve onursuz yaklaşım içerisinde olduğu görülmüştür. Eğer grup başkanvekili insanlıktan nasibini almamış birini görmek istiyorsa, kendi Genel Başkanı'nın yüzüne bakması yeterli olacaktır." denildi.

 

CHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

CHP'den Aygün için oturma eylemi
Taksim Meydanı’nda toplanan CHP'liler Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasını protesto etti

Haberi Oku