Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Minibüste 1800 Litre Kaçak Motorin Ele Geçirildi

- Osmaniye'de düzenlenen operasyonda bir minibüs içerisindeki depoda bin 800 litre kaçak motorin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yurda kaçak yollardan sokulan her türlü gümrük kaçağı malzemeleri piyasaya sürmek suretiyle haksız menfaat temin eden ve bu şekilde devleti zarara uğrattıkları tespit edilen şahıs veya çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik yapıtığı çalışmalar ve elde edilen bilgiler doğrultusunda Osmaniye il geçiş güzergahları ile il merkezinde aynı anda bir çok noktada operasyon düzenlendi.

Yapılan çalışmalar sonucu 80 FM 467 plakalı minibüs durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada, aracın içerisinde iki adet bin litrelik etrafı demir parmaklıklarla çevrili plastik depo, deponun alt kısmında vana ve depoların içerisinde gümrük kaçağı motorin olduğu görüldü. Her iki depoda yapılan detaylı incelemede, 1800 litre gümrük kaçağı motorin ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan Mustafa A. (21) isimli şüpheli şahıs hakkında, 5015 Sayılı Kanunlara Muhalefet suçlarından yasal işlem yapıldı.

MİNİBÜSTE 1800 LİTRE KAÇAK MOTORİN ELE GEÇİRİLDİ

MİNİBÜSTE 1800 LİTRE KAÇAK MOTORİN ELE GEÇİRİLDİ

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku