Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Cinayet Davasında Çifte Müebbet Çıktı

- Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 kişinin öldürülmesi ve 3 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili 5'i tutuklu toplam 14 kişinin yargılandığı davada ceza yağdı.

Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesinin Costal mevkisinde yaklaşık 5 yıl önce meydana gelen olayda, komşuları Samet Güngör (23) ile arkadaşı Murat Yurtseven'in (23) öldürülmesi, Rüştü Ö. (27), Özcan A. (24) ve 17 yaşındaki M.C.G.'nin yaralanması olayıyla ilgili tutuklanan Bekir A. (29), babası Hüseyin A. (51), Mustafa A., Yılmaz A. ve Cengiz A. ile tutuksuz olarak yargılanan 9 kişinin yargılanması sona erdi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti Mustafa A.'yı 2 kez ömür boyu hapis cezası ile 43 yıl 4 ay hapis cezasına, Bekir A. ve babası Hüseyin A.'yı ömür boyu hapis cezası ve 60'ar yıl hapis cezasına, Yılmaz A.'yı ömür boyu hapis cezası ve 57 yıl 6 ay hapis cezasına, Cengiz A.'yı 52 yıl 1 ay hapis cezasına, tutuksuz sanıklardan Barış D.'yi 49 yıl 7 ay ve İbrahim A.'yı 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz sanıklardan 7 kişi ise beraat etti.

CİNAYET DAVASINDA ÇİFTE MÜEBBET ÇIKTI

CİNAYET DAVASINDA ÇİFTE MÜEBBET ÇIKTI

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku