Dünya:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Şam'da patlama 40 ölü, 100 yaralı

Suriye devlet televizyonu, iki ayrı istihbarat binasına düzenlenen saldırılarda ölenlerin sayısının 40 civarında olduğunu, yaralı sayısının ise 100'e ulaştığını duyurdu.

Öte yandan, Suriyeli muhalif yapılanmalardan Suriye Devrimi Genel Konseyi, bugün Cuma namazı sonrasında, ülke genelinde düzenlenen yönetim karşıtı protesto gösterilerinde güvenlik güçlerinin müdahale etmesi sonucunda şu ana kadar 14 kişinin öldüğünü belirtti.

Suriyeli muhalifler bugünü, Arap Birliği ile Suriye arasında ülkeye gelecek olan gözlemcilere ilişkin imzalanan protokole tepkilere adadı.

Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman: "Eylemler, Suriye krizini çözmeyi amaçlan Arap barış planını hedef alıyor"

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, Suriye'nin başkenti Şam'da meydana gelen ve çok sayıda insanın ölümüne neden olan terör saldırılarını kınadı.

Cumhurbaşkanı Süleyman, bombalı saldırının amacının Suriye krizini çözmek için çaba harcayan Arap Birliği'nin yol haritasını hedef aldığını söyledi.

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ı telefonla arayan Süleyman, saldırıların Arap Birliği'nin gözlemcilerinin Suriye'de olduğu bir döneme rastlamasına dikkati çekti.

İki istihbarat birimine düzenlenen intihar saldırılarında ölen güvenlik görevlisi ve sivil sayısının 40 civarında olduğu bildirilmişti.

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Avrupa da İnsan Hakları İhlalleri Hızla Artıyor..
Amerika merkezli İnsan Hakları İzleme Örgütü Avrupa da siyasetin hızla sağa kaydığını tespit etti....

Haberi Oku