Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kulu'da Cinayet

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Sürmeli Sokak'ta meydana geldi. Konya'da oturan N.Ö., iddiaya göre yaklaşık 1 yıl önce evi terk eden eşi Medine Özkan'ın, inşaat işçisi sevgilisi Mehmet Boztoprak ile birlikte kaldığı evin adresini belirledi. Eve giden N.Ö., karşısına çıkan Mehmet Boztoprak'ı şiş ve bıçakla yaraladı, eşi Medine Özkan'ın da başına tabancayla bir el ateş ettikten sonra kaçtı.

Medine Özkan olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralı halde evden dışarı çıkan Boztoprak yardım istedi. Çağrılan ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Boztoprak da yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis, siyah bir ciple kaçan Kars Sarikamis doğumlu N.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.


öldürülen çiftle ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kocasından sevdiğine kaçtığı iddia edilen ve 'Çiçek' takma adını kullanan kadının gerçek isminin Medine Özkan olduğu belirlendi.

Olay, bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Sürmeli Sokak No: 18'de meydana gelmişti.  Kars doğumlu olduğu ve 2 yıl önce ilçeye yerleştikleri öğrenilen Mehmet Boztoprak (32) ile takma adı Çiçek olduğu öğrenilen Medine Özkan (28) öldürülmüştü. Bıçakla ve şişle ağır yaralandıktan sonra sokağa kadar sürünerek çıkan Mehmet Boztoprak'ın ölmeden hemen önce birlikte yaşadığı kadının kocasının adını söylediği öğrenildi.

Cinayetin ardından polis yaptığı araştırmada ilginç detaylara ulaştı. Çiçek Boztoprak olarak bilinen ve Mehmet Boztoprak ile resmi nikahlı olarak tanıtan öldürülen kadının aslında adının Medine Özkan olduğu ortaya çıktı. 2 yıl önce kocasını terk ederek Mehmet Boztoprak ile yaşamaya başlayan kadının öldürülme korkusuyla takma isim kullandığı belirlendi.

Polis, olayla ilgili görgü tanığına ulaştı. Eve 2 şahsın geldiğini ve bir süre sonra çıkıp gittiklerini gören görgü tanığı şüpheliler hakkında bilgi verdi. Polis, olayla ilgili cinayet şüphelisi olarak Medine Özkan'ın eşi N.Ö. ve kardeşi E.Ö'yü yakalamak için çalışmalara başladı.

HD,MÇ(İA/COŞ) -
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku