Ekonomi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
First Lady pasaport kuyruğunda!

Fildişi Sahilleri First Lady'si Patricia Ahousso, başbakan olan eşinin işi çıkınca Türkiye seyahatinde yalnız kaldı. Bugün saat 08.40'da THY'ye ait bir uçakla İstanbul'a gelen Başbakan eşi Patricia Ahousso ve dört çocuğu VİP'e yazı gelmediği için normal yolcu gibi pasaport kuyruğuna girdi ve "Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor. Bu rüzgara kapıldık geldik" dedi.

 GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

THY, Fildişi Sahili'nden ilk seferini geçtiğimiz Çarşamba günü yaptı. Başbakan ve eşi ilk seferle İstanbul'a gelecekti. Ancak Başbakan'ın işi çıkınca bu gezi ertelendi ve eşi Patricia Ahousso bugün Akra aktarmalı olarak Fildişi Sahili'nin Başkenti Abidjan'dan İstanbul'a yalnız geldi. Konuk First Lady'yi karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen görevliler önce VİP Salonu'na gittiler. Ancak buradaki görevliler kendilerine bu konuda bilgi verilmediğini ve özellikle Dışişleri Bakanlığı'ndan bir yazı gelmediğini söyleyince karşılayıcılar Atatürk Havalimanı geliş terminaline giderek karşılamayı orada yaptılar.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulunan Patricia Ahousso, ilk kez Türkiye'ye geldiğini ve Türkiye'de 4-5 gün kalacağını belirterek, "Bugünlerde bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor. Biz de bu rüzgara kapıldık geldik. Fildişi Sahilleri ile Türkiye arasında ilişkiler çok güzel. Gelecekte çok daha güzel olacak" dedi.
Pasaport kuyruğunda çocukları ile bekleyen Ahousso, pasaport kontrollerinin ardından valizlerini alarak Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

DHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Her 5 İhracatçıdan Biri Yeni Teşvik Paketinden...
Her 5 ihracatçıdan biri yeni teşvik paketinden faydalanmayı planlıyor. Yatırım planlanan sektörlerin başında...

Haberi Oku