Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Göl Festivali’nin Finalinde Ferhat Göçer Konseri

- Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen 9. Uluslararası Göl Festivali, ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in verdiği konserle son buldu.

Beyşehir Gölü kıyısındaki festival meydanında hayranları ile buluşan Ferhat Göçer, yaklaşık 2 saat süren konserde coşkulu kalabalığa unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Ferhat Göçer’in korumalarıyla gazeteciler arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu. Gazetecileri sahneden çekim yapamayacaklarını belirterek indiren korumalar, Ferhat Göçer’in aracından inişinde de görüntü alınmasına engel olmak istedi. Korumaların sanatçının menajerinin görüntü alınmasını yasakladığını belirtmesi üzerine gazetecilerin sahne önünde böyle bir yasak konulamayacağını belirterek çekimini sürdürmesiyle başlayan tartışma ve gerginlik polisin araya girmesi ile yatıştı. Yaşananların ardından Göçer’in sahneye girişinden görüntü alınmasına izin verildiği belirtildi ve gazeteciler çekim yapmaya devam etti. Beyşehirli gazeteciler konser programı boyunca sahne önünde çekim yapmak zorunda kalırken, Ferhat Göçer konserinin sonunda basın mensuplarını coşkulu kalabalığı ve alanı görüntülemesi için sahneye davet etti.

Ünlü sanatçı sevilen parçalarını seslendirirken, alandaki kalabalık kendisine konser programının sonuna kadar eşlik etti. Programın sonunda sahneye gelen Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Göçer’e günün anısına plaket ve Beyşehir’in sembolü olan tarihi Taşköprü fotoğrafının yer aldığı bir tablo hediye etti. Beyşehir Belediye Başkanı İzzaet Taşcı, “Harika, muhteşem bir gece. Siz de muhteşemsiniz. Beyşehir böyle bir geceyi hiç yaşamadı. İyi ki geldiniz” diyerek Göçer’in alanda en az 70 bin kişiyi buluşturduğunu ifade etti.

Ferhat Göçer’e, Üzümlü beldesinde üretim yapan bir av tüfeği firması da üç ayrı av tüfeği hediye etti. Av tüfeklerinden birini Belediye Başkanı İzzet Taşcı, sahnede firma adına Göçer’e verdi. Hediye için teşekkür eden sanatçı, “Hayatım boyunca baş köşemde, ama sadece aksesuar olarak saklayacağım” diye konuştu.

Konseri AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz ve kalabalık bir vatandaş topluluğu izledi. Konserin sonunda havai fişek gösterisi yapıldı.

GÖL FESTİVALİ’NİN FİNALİNDE FERHAT GÖÇER KONSERİ

GÖL FESTİVALİ’NİN FİNALİNDE FERHAT GÖÇER KONSERİ

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku