Dünya:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Avrupa da İnsan Hakları İhlalleri Hızla Artıyor..
Velhasıl gurbette çoğu zaman 2.sınıf insan muamelesine mutabık kalmaya alışmış bireylerin de sessiz kalmaya devam ediceğinden şüphem olmadığı için haberi yüzeysel olarak geçiceğim..

Son olarak türk medyasın da tepkilere yol açan bir türkün Danimarka hapishanesinde işkence ile öldürüldükten sonra olası gelebilecek tepkilerin ve davaların gerçekleşmemesi adına hapishane yetkilileri türk vatandaşın iç organlarını 2 yıldır hala teslim de etmemiş bulunmaktadır...Bahsi geçen haberin videosunu BURADAN izleyebilirsiniz.

Ayrıca Avrupa'nın islamlaşmasını engellemek için 22 temmuz 2011 de Norveçte 77 kişiyi öldüren katil Anders Breivik'in düşünceleri de Avrupa da merkeze taşınmış, hoşgörü ile karşılanmış idi bu tam bir rezalettir ve ırkçılıktır. Her fırsat da insan haklarını siyasette sözde olarak savunan Avrupa ve son dönemler de İskandinav ülkeleri olan Norveç, İsveç ve Danimarka gibi ülkeler de faşizme özgü düşüncelerin, eylemlerin varlığı yadsınamaz.. Yaşanılan faşistiğin özellikle müslüman vatandaşlarına olan ayrımcılığın bir kaç örneğini son olarak üzücü bir şekilde İsveçte kaybettiğimiz Hasan Güven kardeşimizin vefatının ardından çok kez şahit olmuştuk...

Tavsancali.Net Haber Ajansi- Ramazan Guven
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Norveç Stavangerde Öcalana Özgürlük Kampanyası
Tüm dünyada PKK önderi Apdullah Öcalan için yapılan aktivitelere bir yenisi Norveç Stavangerde yapıldı.

Haberi Oku