31 NUMARALI REKLAM ALANI
Orman Onu takımda görmek istemiyorum

Sky Türk'e konuk olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Rüştü Reçber'i takımda görmek istemediğini belirtti. Fikret Orman "Ben 39 yaşında bir futbolcuyu takımda görmek istemiyorum. Yeni gelecek olan teknik adamın fikri ne olur bilmiyorum ama Rüştü'nün Beşiktaş'ta devam etmesi doğru değil" dedi.

"ERNST İNDİRİM YAPMALI"
Orman, 2009 yılından bu yana Beşiktaş'ta oynayan Fabian Ernst hakkında ise "Ernst'in Beşiktaş ile oldukça ağır bir sözleşmesi var. Kendisiyle görüşeceğiz. İndirim yapması gerekiyor. Yapmazsa, alacaklarına karşılık bonservisini kendisine verebiliriz" diye konuştu.

"FERNANDES'İ SATMAYACAĞIZ"
"Teknik direktör konusunda arayışımız sürüyor. Aceleci değiliz. Çalışmalarımız sürüyor" açıklamasında bulunan Beşiktaş Başkanı, takımdaki Portekizliler ile ilgili olarak ise "Fernandes'i kesinlikle satmayacağız. Quaresma ve Almeida'nın ise indirime gitmelerini bekliyoruz. Bu oyunculara yapılacak tekliflere hazırız" ifadesini kullandı.

"MÜTHİŞ BİR TAKIMIMIZ VAR"
Orman, Beşiktaş Milangaz'ın Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi vermesiyle ilgili olarak "Takım iyi gidiyor. Bunun birinci sebebi bu takımın bir camianın takımı olması... Rakiplerimizin bütçesi daha iyi. Ama müthiş bir teknik adam ve oyuncu kadrosuna sahibiz" ifadelerini kullandı. Milangaz'ın sponsorluğuna da değinen Fikret Orman, "Sponspor konusunda Erdoğan Demirören gün gün gelişmeleri takip ediyor. Bunu da unutmamak lazım. Futbolda şu an tek amacımız var; ödemeleri gününde yapmak. Şeref Yalçın çok iyi bir Beşiktaşlı, takıma sahiplenmeye devam etti eski yönetici olmasına rağmen. Ben maçlara taraftar olarak gidiyorum" açıklamasını yaptı.




Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku