31 NUMARALI REKLAM ALANI
Aysal'dan transfer açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Avrupa'daki kuralların masumları cezalandırmak yönünde olmadığını, kendilerinin burada taraf olmadığını söyledi. Geleneksel olarak yapılan Galatasaray Lisesi'ndeki pilav gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Aysal, UEFA'nın vereceği kararların kendileri için çok önem arz ettiğini ifade etti.

''Avrupa'daki kurallar masumları cezalandırmak yönünde değil'' diyen Aysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Orada kurallar, kim suç işlediyse onu cezalandırmak üzerine. Burada taraf da değiliz. Kimin suç işlediğini, işlemediğini beyan etmek durumunda da değiliz. Burada adli otoriteler ve bağlı disiplin kurulları bunların gereğini yerine getirecektir. Ama biz bunları zamanında, lazım olduğu gibi yapmazsak bundan dolayı müeyyideler Türkiye üzerine çalışmaya başlar. Bundan gayet tabi Galatasaray da diğer takımlar gibi etkilenir. Bunu katiyetle istemiyoruz. Bütün çalışmalarımız zaten bunu önlemeye dönük.''

''Transfer programımız hazır''
Yeni sezon için yaptıkları transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise Aysal, ''Programımız hazır, kimleri alabileceğimiz, kimleri alamayacağımızı çok iyi biliyoruz. Teknik ekiple yapacağımız çalışmalar sonucu, önümüzdeki günlerde bu daha da netleşecek. UEFA'nın alacağı ya da almayacağı kararlar bizim için çok önemli'' şeklinde konuştu.

Erkek basketbol takımında Oktay Mahmuti ile başantrenör olarak devam etmek istediklerini belirten Ünal Aysal, bazı kulüplerin mali konular nedeniyle futbolda Avrupa kupalarına katılmama cezası aldığının hatırlatılması üzerine, ''Gelecek 3 sezonun mali planlamasını yaptık. Bizim sıkıntımızın olacağını sanmıyorum'' dedi.

Bu arada başkan Aysal, Galatasaray'ın tek bir camia olduğunu vurgulayarak, liseli-lisesiz ayırımının yapılmasının da yanlış olduğunu dile getirdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku