Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Highway Avm'de Panayır Başladı

Bolu'da Avrupa'nın en büyük otoyol alışveriş merkezi olarak bilinen Highway AVM'de düzenlenen panayır, büyük ilgi topladı. 14 Ekim’e kadar sürecek panayırda ucuz ürünler, animasyon gösterileri ve yöresel ürünler pazarı da yer alıyor.

Etkinliklerle ilgili bilgiler veren Highway Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Hasan Umur, Bolu ve Düzceli vatandaşları panayıra ve eski panayırları hep beraber yaşatmaya davet etti.

Umur, “Panayır geleneği geçmişten beri bizlerde olan bir kültür. Bu kapsamda insanlarımızın panayıra karşı bir özlemin olduğunu keşfettik. Yaptığımız araştırmalarda gençliği, çocukluğu bu bölgede geçen insanların panayır özlemini hissettiğimizde büyük şehirlerde yapılan shopping fest yerine biz de panayır düzenleyelim istedik. Üç hafta boyunca halkımız ucuza alışveriş yapabilecek. Buradaki mağazalar ciddi bir hazırlık yaptılar. Vatandaşlarımız için ekonomik ürünler hazırladılar.” dedi.

Etkinliğin sadece alışveriş panayırı değil bir eğlence panayırı olduğunu da kaydeden Umur, vatandaşların panayıra gelebilmeleri için ücretsiz servisler olduğunu söyledi. Umur, “Alışveriş merkezimizin bünyesinde Bolu ilçelerinin pazarları da açıldı. Bolu’nun geleneksel ürünleri de bu pazarlarda satılıyor. Aynı zamanda çocuklarımıza yönelik eğlence aktiviteleri de düzenledik. Kaykay, tırmanma duvarı gibi panayıra özel aktiviteler hazırladık. Aynı zamanda panayır süresince animasyon gösterilerimiz de yer alıyor. Bolu ve Düzce halkımızdan ilgi bekliyoruz. Hem Bolu’dan hem Düzce’den ücretsiz servislerimiz de vatandaşlarımızı buraya getirip, geri götürecek.” diye konuştu.

CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku