Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
YES , Prestijli ödüle aday gösterildi

The Müslim News  tarafından 9 düzenlenecek ödül törenine bağımsız jüri tarafından Youth Enlighment Service aday gösterildi .


Londra’da 2013 yılının mart ayında gerçekleşçek ödül törenine jüri tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda ödüller sahiplerini bulacak.


The Müslim News İngilterede 1989 yılında kurulmuş olan saygın gazetelerden olup, Britanya Müslümanlarının sesi olarak biliniyor.The Müslim News’den yapılan açıklamaya göre yapılacak ödül töreninde 14 kategori belirlendi. Topluma katkı sunan kategoride YOUTH ENLIGHMENT  SERVICE aday sıralamasına girdi. YES, İngiltere’de kar amacı gütmeden topluma katkı sağlayan sivil toplum kuruluşu olarak aday gösterildi.

Kurumun geçen yıllarda düzenlediği ödül törenine The Prince of Wales, Eski ingiltere başkabakanlarından Tony Blair, Gordon Brown, eski Dışişleri Bakanı David Miliband ve Anglikan Kilisesi Kardinali Cormac Murphy O’Connor katıldı.


YES başarılı girişimci ve güvenlik uzmanı Erdal Koyuncu tarafında gençlere ücretsiz eğitimler sağlamak amacıyla 2009 yılında kurulmuş  bir sivil toplum örgütü. London Development Agency, Big Lottery, European Social Fund, Buttle UK ve benzeri kuruluşlardan fon temin etmeyi başaran YES  Bu fonlardan yararlanan ilk Türk gençlik kuruluşudur. YES bünyesinde, bir çok Türk ve yabancı kökenli gencin ücretsiz eğitim alması sağlanıyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku