31 NUMARALI REKLAM ALANI
TRT'den İpek Tuzcuoğlu açıklaması

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun TRT1'de yayınlanan "Avrupa Avrupa" dizisinden ayrılmasıyla ilgili olarak bir açıklama da TRT'den geldi.

TRT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle:

"TRT 1 kanalında; halen yayında olan ve yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği AVRUPA AVRUPA isimli dizide başrol oyuncusu olarak görev yapan sanatçı İpek Tuzcuoğlu hakkında, bazı basın yayın organlarında asılsız haberler yayınlanmıştır. 'Rol arkadaşı Zuhal Topal ile tartıştı' ve 'TRT tarafından sözleşmesi yenilenmedi', 'TRT'den veto yedi' başlıklı haberler asılsızdır.

Her şeyden önce Sn. İpek Tuzcuoğlu ile TRT arasında herhangi bir anlaşma yoktur; Tuzcuoğlu’nun rol aldığı dizi bir 'dış yapımdır'. İpek Tuzcuoğlu ile ilgili yapım firması 13 bölümlük anlaşma imzalamış ve bu anlaşma süresinin dolmasıyla, taraflar kendi istekleriyle yeni bir anlaşma metni imzalamamıştır.

'Avrupa Avrupa' dizi çekimlerinin başladığı ilk günlerden bu yana sette ya da set dışında herhangi bir tartışma yaşanmadığı gibi, nezaketsizlik seviyesini aşacak diyaloglar dahi gerçekleşmemiştir. Sayın İpek Tuzcuoğlu'nun yapım firması ya da TRT ile herhangi bir problemi bulunmamaktadır."

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku