Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Reyting patladı ücretler katlandı

Beren Saat haftalık kazancını 50 bin liraya çıkardı

Bugün'ün haberine göre, izlenme rekorları kıran dizilerin oyuncuları bölüm başına aldıkları ücretleri artırdı. Televizyon dünyasında, bir önce oynadıkları diziye göre kazançlarını neredeyse yüzde 80 artıran oyuncular, sektöre girmek isteyen gençlerin de iştahını açıyor. İşte oyuncular ve aldıkları ücretler:

3 BİN LİRA'DAN 60 BİN'E

Türkiye'de dizi oyunculuğundan bölüm başına en çok kazanan oyuncu Nurgül Yeşilçay. Yeşilçay, 8 yıl önce İkinci Bahar dizisinden haftada sadece 3 bin lira kazanabilirken, şimdiki ücreti ise bölüm başına 60 bin lira.

BEREN SAAT İKİNCİ

Dizilerden en çok kazanan oyuncular arasında ikinci sırada ise Beren Saat var. Saat, yıldızının parladığı Aşk-ı Memnu dizisinde haftada 30 bin lira alıyordu. Ünlü oyuncu, son dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne ile haftalık kazancını 50 bin liraya çıkartmayı başardı.

HAFTALIK 50 BİN LİRA

Aşk-ı Memnu'da 30 bin lira kazanan bir diğer oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da tıpkı Beren Saat gibi yeni dizisi Kuzey Güney ile bölüm başına kazancını 50 bin liraya çıkartmayı başardı.

KANUNİ 45 BİN LİRA ALIYOR

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman olarak seyrettiğimiz Halit Ergenç'in, Binbir Gece dizisinden eline haftada 35 bin lira geçiyordu. Ergenç şimdi haftada 45 bin lira alıyor.

KEŞANLI ALİ REKOR KIRDI

Dizilerin asi oyuncusu Nejat İşler, Kapalıçarşı dizisinden haftada 25 bin lira kazanan Nejat İşler, Keşanlı Ali Destanı'ndan her hafta 40 bin lira alarak ücretini yaklaşık yüzde 80 artırdı.

GENÇ AMA BAŞARILI

Genç oyuncu Hazal Kaya ise önceki dizisi Aşk-ı Memnu'da haftada 18 bin lira kazanırken, büyük başarı sağladığı yeni dizisinden bölüm başına 30 bin lira alıyor.

YAPIMCIDAN ZAM İSTEDİ

Okan Yalabık Muhteşem Yüzyıl dizisine, bir önceki dizisinden kazandığı haftada 8 bin lira ücret alarak başladı. Ancak oyunculuğuyla o kadar öne çıktıki yapımcısından zam istedi. Genç oyuncunun ücreti şimdi bölüm başına 15 bin lira.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku