Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Eleştirmek kimsenin haddi değil

Hamdi Alkan, Tamer Karadağlı’nın başrolünü oynayıp yönetmen koltuğunda oturduğu “SüperTürk” filmine Gazman tiplemesinin esin kaynağı olduğunu öne sürmüştü

Milliyet'teki habere göre Alkan, Karadağlı’nın 16 Mart’ta gösterime giren ve toplam 78 bin 711 kişi tarafından izlenen filmiyle ilgili olarak, “O filmin başarılı olamayacağı en baştan belliydi. Fikir babası sanırım benim yarattığım karakterdi. Keşke biraz daha çalışıp filme yoğunlaşsalardı” açıklamasını yapmıştı. Alkan’ın vizyon tarihinden aylar sonra yaptığı bu açıklama Karadağlı’yı şaşırttı. Karadağlı şöyle konuştu:

“Hamdi kardeşimdir ama bu film benim filmim, ben bu filmi böyle istedim ve böyle çektim. Ortaya çıkan işten de memnunum. Bunun hesabını da kimseye vermem. Ayrıca böyle bir eleştiride bulunmak kimsenin de haddi değil.  Film vizyona girerken de hiç ‘Rekora koşacağız, Türk sinemasına çağ atlatacağız’ dediğimi duydunuz mu?’ 50 yaşına merdiven dayamış bir aktör olarak benim hırs içinde davranacağım zamanlarım geçti. Başarıyı da, başarızlığı da doğru kaldırırım. Film yapmaya devam edeceğim. Bakarsınız bir sonraki filmim daha çok seyirciye ulaşır.”

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku