Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yeni Konutlarda Bayram Heyecanı

- Van’da yaşanan yıkıcı depremlerin ardından kısa sürede tamamlanan kalıcı konutlarına yerleşen aileler, Kurban Bayramı’nı yeni evlerinde karşıladı.

23 Ekim 2012 günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla kalıcı konutlarının anahtarlarını teslim alan aileler, yıkıcı depremlerin ardından sıcak bir ortamda bayrama girmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Bostaniçi beldesindeki kalıcı konutlarına yerleşen Filiz ve Agit İnan çifti de, zor günlerin ardından yeni evlerine kavuştukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Yeni evlerinde bayramlarını ilk kutlayan gazetecilere şeker ikram eden İnan ailesi, yıkıcı depremin ardından hükümetin ve 80 ilden vatandaşların yaptıkları yardımları asla unutmayacaklarını belirtti. Yeni evlerine kavuştukları için sevinçli olduklarını ifade eden Agit İnan, “Zorlu günlerin ardından TOKİ tarafından yaptırılan evlerimize kavuştuğumuz için çok mutluyuz” dedi.

Filiz İnan ise, özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini söyledi. Filiz İnan, “Yaşadığımız büyük depremden sonra bu güzel duygu anlatılmaz. Ev ortamı bir başka güzeldir. Evimize kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

İnan ailesinin çocukları da çadır ve konteynırdaki zorlu hayatın ardından bayramı yeni evlerinde karşıladıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Kalıcı konutlara yerleşen ailelerin çocuklarından kimisi parkta oyun oynarken, kimisi de eline aldığı çantalarla yeni komşularını ziyaret ederek şeker toplamanın heyecanını yaşadı.

YENİ KONUTLARDA BAYRAM HEYECANI

YENİ KONUTLARDA BAYRAM HEYECANI

YENİ KONUTLARDA BAYRAM HEYECANI

YENİ KONUTLARDA BAYRAM HEYECANI

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku