Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yemekten Zehirlenen 57 Öğrencinin Sağlık Durumu İyi

Kahramanmaraş’ta akşam yemeği sonrası rahatsızlanarak hastanelere kaldırılan 57 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Hürriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda kalan 57 öğrenci, akşam yemeğinde yedikleri pilav ve tavuk sonrası mide buluntası, kusma ve karın ağrısı şikayetleri üzerine, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Acil servislerde tedavi altına alınan bazı öğrencilere serum verilirken, bir kısmı da tedbir amaçlı servislere kaldırıldı.

Öğrenciler, akşam yemeğinde pilav ve tavuk yedikten kısa bir süre sonra rahatsızlandıklarını ve pansiyonda kalan öğretmenleri tarafından hastaneye getirildiklerini söyledi. Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencilerin yakınları da hastaneye gelerek, çocuklarının durumları hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin durumları hakkında yetkililerden bilgi alan İl Sağlık Müdürü İlker Çitil, öğrencilerin yedikleri yemek sonrasında rahatsızlandığını belirterek, "Öğrencilerimiz hastanelerde tedavi altına alındı. Ciddi bir durumları yok. Gerekli müdahale yapıldı. Gıda zehirlenmesi olmasından şüpeleniyoruz. Yemeklerden numune alınarak tahlile gönderildi. Kesin sonuç tahlil sonrası ortaya çıkacak” dedi. CİHAN

Yemekten zehirlenen 57 öğrencinin sağlık durumu iyi

Yemekten zehirlenen 57 öğrencinin sağlık durumu iyi

Yemekten zehirlenen 57 öğrencinin sağlık durumu iyi

Yemekten zehirlenen 57 öğrencinin sağlık durumu iyi

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku