Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Silahlı Saldırı Sonucu Yaralanan Başkan Kasımoğlu'ndan Açıklamalar

- Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, kendisini silahla yaralayan şahsa silah temin ettiği, ondan haraç aldığı iddialarının yalan olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren CHP’li Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Kasımoğlu, "Bu olay, bazı rant sahiplerinin kamu alanlarını ele geçirme hesabından kaynaklandı. Biz de bu alanlara sahip çıkmak isteyince kendimizi kollayamadık, bu olay meydana geldi. Bugün hastaneden çıkacağım ancak bir iki hafta sonra ameliyat için yeniden hastane geleceğim. Yaralar iyileştikten sonra yeniden ameliyat olacağım. Ondan sonra hayatımıza devam edeceğiz" dedi.

İDDİALARI YALANLADI

Kasımoğlu, kendisini silahla yaralayan T.A’nın polise verdiği ifadeyi okuyunca şok olduğunu belirterek, "Biz bu işlerden anlayan kişiler değiliz. Saldırıda bulunan kişinin ifadesini okudum şoke oldum. Ben bu vatandaşa silah temin etmişim, ondan haraç almışım, küfür etmişim. Böyle şeyler duyunca, böyle işlerde cahil olduğumu anladım. Ölümle sonuçlanabilecek bir saldırıydı. Şu anda makam odamdaki masa ve koltuğum, bana sıkılan kurşunlarla delinmiştir. Bu kurşunlar ölümüme sebep verebilirdi. Çekmecede silahım bulunduğunu söylemiş. Benim masamın ne çekmecesi var ne de belediyede ruhsatlı veya ruhsatsız bir silahım var. Demek ki belli güç odakları bu kişileri kullanıyor" diye konuştu.

KOMPLO ŞÜPHESİ

Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, yeni bir komplo ile karşı karşıya kalabileceği şüphesi taşıdığını belirterek, polisi ve savcıları göreve çağırdı. Kasımoğlu, "Benim şöyle bir kuşkum var; daha önce Hopa’da bir olay yaşanmıştı, Hüseyin Terzioğlu olayı. Adam kurşun yedi, şu anda içeride. Yarın bir gün bana bu işi yapan kişiyi veya bir akrabasını birisi kaybederse, fatura bize çıkabilir. Ben bunun için bilhassa polis ve savcıları göreve çağırıyorum. Bu olayın takip edilmesinde fayda var” dedi.

SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANAN BAŞKAN KASIMOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

SİLAHLI SALDIRI SONUCU YARALANAN BAŞKAN KASIMOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku