Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Motosiklet Yayaya Çarpıp Yoldan Çıktı: 2 Yaralı

- Tekirdağ’da yayaya çarpan motosiklet, yoldan çıktı. Kazada, başını kaldırıma çarpan kasksız motosiklet sürücüsü ağır, yaya ise hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde meydana gelen kazada, 25 yaşındaki kurye Eray Gürselen'in kullandığı motosiklet, Hükümet Caddesi Tekirdağ Valiliği yanında yolun karşısına geçmeye çalışan yaya Mert Alkan'a çarptı. Yoldan çıkan motosikletin sürücüsü, başını kaldırıma çarptı. Başından darbe alan Gülselen’e ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir doktor yaptı. Yaya Mert Alkan ve sürücü Eray Gülselen, aynı ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Gülselen’in tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bir restoranda kurye olarak çalışan Gülselen’in kaskını sepetinde taşıdığı ve takmadığı görüldü. Motosikletin hızlı gittiğini öne süren görgü tanığı Murat Yıldırım, “Motor hızlı geliyordu. Yayaya vurmamak için çalıştı ama engel olamadı. Yayaya çarptıktan sonra dengesini kaybedip başını kaldırıma çarptı. Sürücü motorun üzerinden savruldu” dedi.

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPIP YOLDAN ÇIKTI: 2 YARALI

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPIP YOLDAN ÇIKTI: 2 YARALI

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPIP YOLDAN ÇIKTI: 2 YARALI

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku