Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İki Kardeş Beş Bin Mavi Kapak Topladı

- Kocaeli'de, ilkokul öğrencisi iki kardeş, beş bin mavi kapak toplayarak bir engellinin tekerlekli sandalye sahibi olmasını sağladı.

Kocaeli Nuh Çimento İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mertcan ve 4. sınıf öğrencisi İdil Kılıç kardeşler, yürüme engelliler için başlatılan mavi kapak kampanyasına katılmaya karar verdi. Bunun üzerine gece gündüz, okulda, sokakta, misafirliklerde bile kapak toplamaya başlayan sorumlu öğrenciler, yaklaşık 4 ay sonra 5 bin mavi kapak topladı. Topladıkları kapakları anneleri Nilgün Kılıç ile birlikte Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi'ne teslim eden Mertcan ve İdil, buradan aldıkları tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi birine ulaştırmak için Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği'ne götürdü.

Kocaeli Çağdaş Engelliler Derneği ise üyelerinin arasında bulunan ihtiyaç sahibi Gülsen Şahin isimli bayanı tespit ederek, sandalyenin Şahin'e verilmesine karar verdi. Bunun üzerine Mertcan ve İdil Kılıç kardeşlerin okullarında tören düzenleyen dernek, tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahibi Gülsen Şahin'e ulaşmasını sağladı. Sorumlu minikler, topladıkları kapaklar sayesinde ihtiyacı olan birinin tekerlekli sandalyeye kavuşmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İKİ KARDEŞ BEŞ BİN MAVİ KAPAK TOPLADI

İKİ KARDEŞ BEŞ BİN MAVİ KAPAK TOPLADI

İKİ KARDEŞ BEŞ BİN MAVİ KAPAK TOPLADI

İKİ KARDEŞ BEŞ BİN MAVİ KAPAK TOPLADI

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku