Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Günlerdir Banka Önünde Ev Nöbeti Tutuyorlar

Kayseri’de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan evlerden birisine sahip olabilmek için bir grup vatandaş banka önünde günlerdir nöbet tutuyor. Aralarında bayanların da bulunduğu ev nöbetine başlayan ilk 10 kişi, kuraya girmeden başvuru önceliğine göre ev sahibi olacak.

        Melikgazi ilçesi 8. Bölge’de TOKİ tarafından başlatılan konut projesi hızla ilerliyor. Buradan ev sahibi olmak isteyenler için önümüzdeki pazartesiden itibaren başvurular başlayacak. Halkbankası’na yapılacak başvuru sırası önceliğine göre ilk 10 kişi kuraya girmeden ev sahibi olma fırsatı yakalayacak. Bu avantajı değerlendirmek isteyen 20’nin üzerinde vatandaş, geçtiğimiz Perşembe gününden itibaren banka önünde nöbet tutmaya başladı. Aralarında bayanların da bulunduğu grup, geceleri de evlerinden getirdikleri battaniyelere sarılarak sabahlıyor. Bazı bayanlar, gece evlerine giderken, ev nöbetini ise gündüz çalışan eşine ya da başka bir erkek akrabasına devrediyor. Tuvalet ve diğer ihtiyaçlarını görmek için de sıradakiler, yerlerine birisini bırakarak gidebiliyor. Ev nöbeti tutan vatandaşlar, kendi aralarında hazırladıkları öncelik listesini ise banka camına yapıştırmış durumda.

        Ev sahibi olmak için nöbete başladıklarını ifade eden Murat Yılmaz, beklemenin zor olduğunu, ancak değeceğini söyledi. Yılmaz, “Özellikle akşamları biraz soğuk oluyor, ama ev sahibi olmak için katlanıyoruz.” dedi. Kızı ve damadı için nöbet tuttuğunu belirten bir bayan da, “Kızım ve damadım çalıştığı için onların yerine bekliyorum. Akşam onlar gelip nöbet tutuyor.” diye konuştu.

        Melikgazi 8. Bölge’de yapılan konutlar 65 metrekare ve 2+1 odadan oluşuyor. Evlerin toplam satış fiyatı ise 45 bin ile 58 bin lira arasında değişiyor. CİHAN

Günlerdir banka önünde ev nöbeti tutuyorlar

Günlerdir banka önünde ev nöbeti tutuyorlar

Günlerdir banka önünde ev nöbeti tutuyorlar

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku