Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Eşine Mesaj Çekip İntihar Etti

- Adana’da iki çocuk babası bir şahıs, eşine cep telefonundan "Kendine ve çocuklara iyi bak" yazılı mesaj çektikten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi 2468 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, eşi Harun Akburak’ın (32) misafir odasında dinlendiği sırada Melda Akburak, küçük kızı ile birlikte 3. sınıfa giden oğlunu okuldan almaya gitti. Akburak, oğlunu okuldan alıp eve döndü. Eşinin oğlunu okuldan almaya gittiğini ve daha dönmediğini düşünen Harun Akburak, cep telefonunda eşine "Kendine ve çocuklara iyi bak Melda" yazarak, kendini odanın beşik kancasına iple asarak intihar etti. Oğlu ile oturma odasında oturduğu sırada mesajı alan Melda Akburak, hemen misafir odasına geçti. Burada eşini asılı gören genç kadın, mutfaktan aldığı bıçakla ipi keserek eşini indirdi. İlk olarak eşine kalp masajı yapan genç kadın, daha sonra durumu polis ve sağlık memurlarına bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Mobilya boyacılığı yaptığı ve kısa süre önce işten çıkarıldığı öğrenilen genç adamın, psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Harun Akburak'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, eşi ve çocukları olay yerinde uzun süre gözyaşı döktü.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku