Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bolu Dağı'nda Görüş Mesafesi 10 Metre

İstanbul ve Ankara illeri arasındaki en önemli geçiş güzergahlarından biri olan D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Görüş mesafesinin zaman zaman 10 metreye kadar düştüğü Karanlıkdere, Seymenler ve Bakacak mevkiinde yetkililer sürücüleri uyarıyor. Karayollarından Sorumlu Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, sürücüleri sis lambalarını açmaları, yakın takip ve aşırı hızlı araç kullanmamaları yönünde uyardı.

VALİLİK KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINAYA KARŞI UYARDI

Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar kuvvetli yağış ve fırtına konusunda uyarıldı.
Açıklamada, yurt genelinde 7 Kasım 2012 tarihinden itibaren hava sıcaklıklarının düşeceği ve yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Salı gününden itibaren etkili olan soğuk ve yağışlı havanın Batı Karadeniz illerinde etkisini arttırması ve kuvvetli yağış ile fırtına getirmesi bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe günleri ani ve hissedilebilir sıcaklık düşüşü ile birlikte hava sıcaklığının 6 ile 12 derece arasında azalması bekleniyor. Kuvvetli yağış ve fırtınanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları ve meteorolojik uyarıları takip etmeleri gerekmektedir."


CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku