Güncel:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
4 Kişinin Denize Düşerek Hayatını Kaybettiği Davanın İlk Duruşması Görüldü

Tekirdağ'dan Balıkesir'in Bandırma ilçesinden arabalı vapurla Tekirdağ Limanı'na gelen 41 E 7190 plakalı otomobilin denize düşmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili ilk duruşma Tekirdağ 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Dava oy birliği ile yeni bilirkişi raporu hazırlanması için 23 Ocak 2013'e ertelendi. 5 sanıklı davada sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme ifadeleri alındığı ve adresleri belli olduğu için sanıkların yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol mecburiyetini kaldırdı.

    28 Mayıs Pazartesi günü evlilik hazırlığı yapan çocuklarının ev eşyalarını Tekirdağ'a getirmek üzere Balıkesir'in Bandırma ilçesinden arabalı vapurla Tekirdağ Limanı'na gelen 41 E 7190 plakalı otomobilin denize düşmesi sonucu dünürler Ahmet Gülhan (51) ve Zeynep Gülhan (45) ile Vecdet Eriş (53) ve Aysel Eriş (49) ölmüştü.

    Kazanın ardından Tekirdağ Liman İşletmeleri Müdürü A.M., Müdür Yardımcısı R.Ç., Gemi 2. Kaptanı E.Ç. ile 3. Kaptan R.P., 'Taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla tutuklanmış, avukatları aracılığıyla tutukluluklarına itiraz eden 4 kişinin itirazları kabul edilerek bir ay sonra serbest kalmıştı.
CİHAN

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi
12 Martta Danimarka Meclisinde Halepce Anma Programi Düzenlendi

Haberi Oku