Spor Haberleri Tümü

Şerefimizle, namusumuzla

Ligin ilk bölümünün tamamlanmasının ardından verilen arada İzmir'e gelen Belözoğlu, yaptığı açıklamada, devre arasının kısa olduğunu, bu dönemde dinlenmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Sezon başında Türk futbolu ve futbolcuları için kolay şeylerin yaşanmadığını kaydeden Emre, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu senenin yorgunluğunu atmaya değil 3 gün, 3 ay, 3 sene bile yetmez. Türk futbolu kolay şeyler yaşamıyor, biz futbolcular olarak da kolay şeyler yaşamıyoruz. Türk futbolunda yaşananlar ortada. Herkesin bizi anlayışla karşılaması gerekiyor. Hiçbir şey istenildiği şekilde gitmiyor Türk futbolu adına. İnşallah güzel günler gelir.

"ŞEREFİMİZLE, NAMUSUMUZLA..."
Futbolu yaşayan herkesin bunu anlaması gerekir. Kolay bir süreç değil, herkesi etkiliyor. Taraftarlar tribünlere gelmek istemiyor belki, insanlar televizyon dahi izlemek istemiyorlar, futbolcular belki idmana bile gitmek istemiyorlar, ben de bunlardan birisiyim belki. Bu işten ekmek parası kazanıyoruz. Bizler bugüne kadar şerefimizle, namusumuzla yaşadık, bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Yaşananlar kolay bir süreç değil. İnşallah Türk futbolu bir an önce güzel günlerine, biz de keyif aldığımız futbol dönemlerine bir an önce döneriz.''

"PLAY-OFF ADİL DEĞİL"
Emre, play-off sisteminin adil bir sistem olmadığını daha önce söylediğini, ancak sistemin Türkiye'de de hayata geçirildiğini ifade etti.

Takım olarak bu noktada play-off'a avantajlı girmek için ligi en üst sırada bitirmeyi amaçladıklarını belirten Emre, ''Bunu yapabilecek bir kadromuz var. Sezon başında kolay şeyler yaşamadık. İnşallah geçen sezon yaşadığımız şampiyonluğu tekrarlayıp, bu sıkıntılı günlerde şampiyonluğu taraftarlarımıza, camiamıza hediye etmek istiyoruz'' dedi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz