Siyaset Haberleri Tümü

Sabahat Tuncel'in sandığında müşahit tartışması!

Zülfikar Ali AYDIN / AHT
BDP'nin desteklediği EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun desteklediği İstanbul 1 Bölge Bağımsız adayı Sabahat Tuncel, Kadıköy Fikirtepe'deki Münevver Şefik Fergar İlköğretim Okulu 1207 No'lu sandıkta oy kullandı Tuncel, Umarım Türkiye demokrasisi açısından iyi bir sonuç çıkacak Kürt sorununun çözümü, demokratik siyasetin gelişmesi açısından çıkacak sonuç Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı olur dediSebahat Tuncel'in oy kullandığı Münevver Şefik Fergar İlköğretim Okulu'nda müşahit krizi yaşandı.
 
Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adaylarının müşahitlerinin sandık başlarında durmalarına izin verilmezken, müşahitlerin okul bahçesinde bulunmalarına da müdahale edildi.
 
Okul bahçesinde çok sayıda kişi bulunmasına rağmen Sebahat Tuncel'in müşahitlerin yanına gelen polis bahçede bekleyemeyeceklerini söyledi Buna itiraz eden müşahitler ve avukat polisle yaptıkları görüşmenin ardından bir görüşmede sandık başkanlarıyla yapıldı.
 
Görüşmenin ardından Bağımsız Aday Sebahat Tuncel adına okulda görevlendirilen müşahitlerin sandık başında durmalarına izin verilmeyeceği söylendi.
 
Okul müdürüyle yapılan görüşmenin ardından kriz aşılarak müşahitlerin sandık başında görev yapmaları sağlandı.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz