Gündem Haberleri Tümü

Sahilde dehşet!

Kocaeli sahilinde bir kişi sahilde feci şekilde can verdi. Ancak bu seferki olay ne yazık ki yaz aylarında duymaya alıştığımız boğulma ya da güneş çarpmasından kaynaklanmadı. Sahilde jet-skilerin taşınmasında kullanılan araç, şoförünün dalgınlığı sonucu güneşlenen bir kişinin üzerinden geçti.

Olay, Kandıra sahillerinin en ünlü plaj bölgelerinden Cebeci’de meydana geldi. Yaşananları kurtarma timlerinin sorumlusu Ömer İslamoğlu anlattı.

Sahil Kurtarma görevlisi Mustafa, jet-skilerin kenardan denize taşınmasında kullanılan 58 ZN 031 plakalı römorklu ATV ile deniz araçlarını sahil kenarına bıraktı. Ancak genç adam dönüş yolunda bir anlık dalgınlık sonucu sahilde güneşlenen bir kişiyi ezgi. Göğsünden aracın geçmesi üzerine acı içinde kıvranan adama ilk müdahaleyi 112 Acil sağlık ekipleri yaptı. Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

YÜZÜĞÜNDE 'NEVRİYE' YAZIYOR

Olayın ardından römorklu kullanan arama kurtarma görevlisi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Güneşlenirken hayatını kaybeden 50 yaşlarındaki erkeğin kimliği ise araştırılıyor. Jandarma yetkilileri ölen kişinin armalı yüzüğünün içinde ‘Nevriye’ adının yazılı olduğu belirtildi.


DHA

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz