Spor Haberleri Tümü

Galatasaray Robinho teklifine hazırlanıyor

İtalyanlar'a göre, Malaga'nın 15 milyon euro önerdiği sambacı için Terim pusuda Milan eğer satışı onaylarsa İmparator da Galliani'den Robinho'yu isteyecek.

Şampiyonlar Ligi için forvete takımı sırtlayacak süper bir forvet arayışını sürdüren Galatasaray'ın Robinho'nun peşinde olduğu iddia edildi. İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, sarı-kırmızılı kulübün Milan'dan ayrılma hesapları yapan Brezilyalı yıldıza teklif yapmaya hazırlandığını yazdı. Haberde, Galatasaray'ın Robinho konusunda devreye girmek için Milan'ın İspanyol ekibi Malaga'nın yaptığı 15 milyon euro'luk teklife vereceği yanıtı beklediği dile getirildi. Milan'ın Robinho'nun bu fiyata satışına olumlu bakması durumunda Fatih Terim'in İtalyan ekibinin 2. başkanı Adriano Galliani ile görüşerek, aynı şartlarda Robinho'yu isteyeceği kaydedildi. Brezilya'nın yetiştirdiği büyük yıldızlarından Robinho'nun transferinin sarı-kırmızılı taraftarları ayağa kaldıracağı belirtiliyor.

MALAGA KARŞILAYAMAZ

Robinho'nun menajeri Juan Figer, "Malaga'ya saygımız var. Ancak bu seviyedeki bir oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayabileceğini sanmıyorum" diyerek G.Saray'ın önünü açtı.

MİLAN İLE İYİ İLİŞKİLERİ KOZU

2001-02 sezonunda kısa bir süre AC Milan'ı çalıştıran Fatih Terim'in İtalyan ekibi ile iyi ilişkileri bulunuyor. Milan'ın, İtalyan Devlet Nişanı sahibi olan İmparator'un Robinho'ya talip olması durumunda önceliği Malaga yerine Galatasaray'a tanıyacağı belirtiliyor.

ONUN İÇİN Mİ İSTANBUL'DA?

Robinho'nun menajeri Juan Figger'in yardımcısı Wagner'in bir haftadır İstanbul'da olması da kafa karıştırdı. Wagner'in Brezilyalı yıldız için Galatasaray ile gizlice görüşmüş olabileceği belirtiliyor.

GEÇEN SEZON 10 GOL ATTI

2010'da Manchester City'den 22 milyon euro'ya Milan'a transfer olan Robinho, İtalyan ekibinde 62 maçta 20 gol kaydetti. Geçen sezonu 10 golle kapatan 28 yaşındaki yıldızın 2 yıl daha sözleşmesi var.
Milliyet

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz