Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!

Kısa süreli gök gürültülü sağanak kuzey ve iç bölgelerde yeniden etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kısa süreli gök gürültülü sağanak,  kuzeybatı kesimlerden başlamak üzere özellikle önümüzdeki iki gün kuzey ve iç bölgelerde etkisini gösterecek.

Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Yozgat çevrelerinde aralıklarla yerel yağış geçişleri bekleniyor.


İL İL EN DETAYLI VE EN GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Marmara'nın batısı (Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul'un batı çevreleri) ve Kuzey Ege (İzmir'in kuzeyi, Manisa'nın kuzey ve batı kesimleri) ile öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bursa, Yalova, Bilecik, Sakarya ve Amasya çevrelerinde lokal kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Perşembe günü; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya ve Afyon çevrelerinde aralıklarla yerel yağış geçişleri bekleniyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa, Yalova, Sakarya, Bilecik, Yozgat ve Sivas çevrelerinde lokal kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Cuma günü kuzeydoğu kesimlerde yerel aralıklarla devam edecek yağışların, Cumartesi günü etkisini azaltarak, Pazar günü ülkeyi terk etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının bugün batı kesimlerde, Perşembe günü kuzey ve iç bölgelerde yağışla birlikte 4 ila 6 derece azalacağı, ancak hafta sonunda batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta tekrar artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın güney ve iç Ege ile yağış alan yerlerde güney ve güneybatı yönlerden yağış anında lokal kısa süreli kuvvetli esmesi bekleniyor.

Bugün ve yarın  kuzeybatı kesimler ile Karadeniz'in iç kesimlerinde aralıklarla lokal olarak kuvvetli olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak, yerel dolu yağışı, yıldırım düşmesi, yağış alan yerlerde yağış anında ani sıcaklık düşüşü ve kısa süreli lokal kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku