Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İlköğretim öğrencisinin korkunç intiharı!

Beycan ÜÇKARDEŞ / MERSİN (AHT)

Mersin'de ilköğretim 5. sınıf öğrencisi 13 yaşında Sedat Gevhan av tüfeğiyle intihar etti. Yakınları, çocuğun okula geç başladığı için kendisinden küçüklerle okumak zorunda kaldığını ve bu durumun ağırına gittiğini belirtirken, "Her gün zor da olsa okula gönderiyorduk. Bugün okula gittiği bisikletinin lastiğinin patladığını bahane ederek gitmedi, ardından bu olay oldu" dediler.

Olay merkez Akdeniz ilçesine bağlı Akdam köyünde meydana geldi. 23 Nisan İlköğretim Okulu'nda okuyan Sedat Gevhan, bisikletinin lastiğinin patladığını bahane ederek ailesine bugün okula gitmek istemediğini söyledi. Öğle saatlerinde evden aldığı av tüfeği ile ailesinin çalıştığı portakal bahçesine gelen Sedat, kimsenin olmadığı bir bölgede dizlerinin üstüne çökerek şakağına dayadığı tüfeği ateşleyip yaşamına son verdi.

Tüfek sesi üzerine olay yerine gelen çevre sakipleri çocuğun cansız bedeni ile karşılaştı. Sedat Gevhan'ın intihar nedeni ile ilgili bilgilerinin olmadığını söyleyen yakınları, "Okula gitmek istemiyordu. 13 yaşındaydı ancak okula geç başladığı için kendinden küçük çocuklarla aynı sınıfta okumak ağırına gidiyordu. Ancak her gün zorlayarak da olsa gönderiyorduk. Bugün bisikleti ile okula gittiği için lastiğinin patladığını bahane edip gitmedi. Ardından bu olay oldu" dediler.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocuğun cesedi ise otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku