Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İzmit'te çeşmelerden çorba akıyor!

Sabri Yalım Parkı’ndaki çorba çeşmesinin açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,” İlkleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Çorba çeşmesinin haftanın 5 günü sabah 07.00-09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyleyen Başkan Doğan, ”Bu proje sosyal belediyecilik alanında yapılan anlamlı bir işin en güzel örneklerinden biridir. Hizmette sınır tanımıyoruz. Her şey İzmitliler için. İzmit’in kaynaklarını İzmitliler için kullanmaya devam edeceğiz. Her güzel işte olduğu gibi bu güzel işi de eleştiriyorlar. Projenin vatandaşa faydalarını hiç düşünmeden sırf eleştiri olsun diye projeye karşı çıkıyorlar. Bu eleştiriler doğru bildiğine inandığımız işleri yapmaktan bizi alıkoymayacaktır” dedi.

Doğan, çorba çeşmesinde hijyen konusuna çok önem verdiklerini de ifade ederek, ”Her şey tam otomatik sistemle çeşme kendi kendini temizleyecek şekilde dizayn edilmiş. Biz de bu konuya önem veriyoruz. Çorba çeşmesi ilgi görmesi halinde sayısını arttırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından çeşmenin açılışı yapıldı ve musluklardan akan çorbayı katılımcılar afiyetle içtiler. Her gün 1000 kişinin ücretsiz olarak yararlanacağı çorba çeşmesinin açılışına katılan vatandaşlar musluktan akan çorbanın çok lezzetli olduğunu belirterek Başkan Doğan'a teşekkür etti.

 

İHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku