Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Tekirdağ'da vahşet!

Göksel GÜRSOY / ÇORLU (AHT)

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan evli Ö.Ü. (35) tartıştığı sevgilisi S.T. tarafından makasla boğazından kesilerek öldürüldü. Olay sonrası zanlı T. emniyete giderek "Sevgilimi öldürdüm alın anahtarı bakın" dedi.

Çorlu'da meydana gelen olayda Ö. Ü. ile işsiz olan 50 yaşındaki evli S.T., bir yakınlarının evinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu T., çekmeceden aldığı makası Ü.'nün boğazına sapladı. Ü.'nün başında bir süre ölmesini bekleyen T., daha sonra Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

T.'nin ifadesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Ö.Ü.'nün cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından Ü.'nün cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Emniyete giden T. polislere teslim oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri girdikleri evde genç kadının cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından ölen Ü.'nün cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü cinayet büroda bulunan S. T.'nin sorgusu sürüyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku