Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sultanbeyliği'nde feci kaza

Turhan ARSLANOĞLU / AHT

İstanbul Sultanbeyli'de, TEM otoyolu emniyet şeridinde duran TIR'a arkadan çarpan otomobil sürücüsü Sezgin Cevher (26), hurdaya dönen araçta hayatını kaybetti.

Kaza, TEM otoyolu Sultanbeyli mevkiinde meydana geldi. Okan Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evine gitmek üzere 34 8853 plakalı otomobili ile yola çıkan Sezgin Cevher (26), Kurtköy gişelerinden TEM otoyoluna girerek İstanbul istikametinde ilerledi. İddiaya göre, orta şeritte süratli bir şekilde seyreden Cevher, önündeki aracı sağından geçmek için manevra yaptığı sırada sağ şeritte ilerleyen 41 RC 296 plakalı tankere, ardında da emniyet şeridinde park halinde bulunan 28 K 1069 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Hurdaya dönen spor otomobil içerisinde sıkışan Cevher'i kurtarmak için çevredeki vatandaşlar ve kaza sırasında kendi otomobilleri ile aynı istikamete seyreden üniversite öğrencisi arkadaşları seferber oldu. Ancak kağıt gibi ezilen otomobilde sıkışan Cevher'e ulaşılamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Cevher'in sıkıştığı otomobilde hayatını kaybettiğini belirleyerek cesedin çıkartılması için itfaiye ekiplerini bekledi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasını izlerken arkadaşlarının gözyaşlarına boğulduğu Cevher'in cesedi Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku