Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sadece çocuklarının bayramını görmek istediler!

23 Nisan'da öldürüldü

İstanbul Küçükçekmece'de 8 yaşındaki çocuğunun 23 Nisan törenlerini izledikten sonra evine dönen 34 yaşındaki Ayşe İnce, 4 aydır ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği için gözaltına alınan ifadesinden sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan zanlı koca Mehmet İnce, polis tarafından yakalandı.

Mahkemenin 2 ay önce hakkında evden uzaklaştırma kararı verdiği Mehmet İnce, çocuğunun katıldığı 23 Nisan törenlerini izlemek için Gültepe Mahallesi Reyhan Caddesi’nde bulunan Türkiye Gazeticiler Cemiyeti İlköğretim Okulu’na geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Ayşe İnce, kızlarıyla fotoğraf da çektiren Mehmet İnce ile "Niye geldin" diyerek tartıştı. Tartışma okul dışında da devam etti.

Bilgisayar programcısı Mehmet İnce bu sırada bıçağını çıkararak Ayşe İnce’ye saldırdı. Babasına ait tekstil şirketinde çalışan Ayşe İnce, kanlar içinde kaldı. Yolun karşısındaki kırtasiyenin sahibi Rıza Kaya, bacağından yaralanan Ayşe İnce’yi üzerine kapanarak saldırıya karşı korumaya çalıştı. Ancak Mehmet İnce, kırtasiyeci Rıza Kaya’yı omuzundan tutup kenara itti sonra da eşi Ayşe İnce’nin bıçakla boğazını kesti. Ayşe İnce’nin yanında bulunan ablası da Mehmet İnce’yi durdurmak isterken elinden hafif yaralandı.

Mehmet İnce, bıcağı olay yerinde atıp yaya olarak kaçtı. Ancak peşinden koşan mahalleli Mehmet İnce’yi yakalarak polise teslim etit. Ayşe İnce, çevredekiler tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili yapılan soruşturmada Mehmet İnce’nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4 aydır eşiyle ayrı yaşadığı ortaya çıktı.

Baba evine dönen Ayşe İnce’yle barışmak için sürekli telefon ettiği öğrenilen Mehmet İnce’nin bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Eşi Ayşe İnce’nin şikayeti üzerine yakalanan Mehmet İnce’nin karakolda ifadesi alındığı daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mehmet İnce, Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı.

Eski eşe demirle dayak

Antalya’da 34 yaşındaki Ş. T., 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına götürmek istediği oğlunu almak için gittiği, eski eşi 40 yaşındaki H.U. tarafından demir çubukla dövüldü.

Olay, sabah saatlerinde Antalya'da bir çocuk parkında meydana geldi. Şerife Tuncer, velayeti boşandığı H.U.’da olan oğlunu almak için eski kocasının işyerinin bulunduğu yere geldi. Reklam işleri yapan eski kocasından oğlunu alarak 23 Nisan etkinliklerine götürmek isteyen Ş.T., H.U.’dan olumsuz yanıt aldı. İşyeri önünde ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce öfkeli adam, işyerinden aldığı demir çubukla eski eşine saldırdı. Saldırıdan korunmak için hemen yakındaki çocuk parkına koşan Ş. T., peşinden koşan H.U. tarafından demir çubukla dövüldü. Çevredekilerin gözü önünde eski eşini feci şekilde döven H.U., oğlunu da alarak kaçtı.

Çevredekiler, Şerife Tuncer için olay yerine ambulans çağırdı. Kısa sürede çocuk parkına gelen 112 Acil Yardım ekipleri, sırt, bel, bacak ve boynunda ezikler oluşan Tuncer’i, hastaneye götürdü. Şerife Tuncer’in hastanede tedavisi devam ederken, polis saldırgan H.U.’yu arıyor.


DHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku