Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sağanak baskın!

Ayhan YILDIZ/AHT


İstanbul'da saat 18.00 sıralarında aniden kararan hava beraberinde hem geceyi hem de doluyla birlikte sağanak yağmuru getirdi. Meteorolojinin önceden uyardığı yağmurla birlikte D-100 Karayolu Tuzla İçmeler'de İstanbul yönünde trafiğe kapandı.

 TRAFİK DURDU!

İL İL HAVA DURUMU

 İSTANBUL SULAR ALTINDA!

 ŞEHRİN GÖBEĞİ DE BU HALDE...


DOLU YAĞDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardığı yağmur, İstanbul'u Cuma trafiğinin en yoğun olduğu, iş saati çıkışında vurdu. Havanın kararmasıyla birlikte önce Kocaeli Gebze ile İstanbul'un Pendik, Kartal,Tuzla, Sultanbeyli başta olmak üzere Anadolu yakasında dolu şeklinde başladı. Birçok arabada maddi hasar meydana gelirken sürücüler kapalı alanları ve benzin istasyonlarını doldurdu. Arabaların camları kırıldı, kaportalar çöktü. Bir anda etkisini arttıran yağmur, daha sonra ise tüm kenti etkisi altına aldı. Yağmurla birlikte ara yolların yanı sıra ana arterlerde su birikintileri meydana geldi. Bir anda caddeler dereye dönerken dışarıda olanlar ise kapalı alanlara kaçarak sığındı. D-100 Karayolu'nun İstanbul yönü, Tuzla İçmeler'de trafiğe kapatıldı. Uzun araç trafiği oluşurken TEM Otoyolu'nda da trafik durma noktasına geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz ise sosyal paylaşım sitesi Twiiter'dan verdiği son dakika bilgisiyle: "TEM Sultanbeyli civarında dolu değil bildiğin kar gibi yağıyor. Asfalt bembeyaz" olduğunu belirtti.

13 İL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, Türkiye’nin bu akşam saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.  Yarın batı bölgelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Marmara bölgesinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa ve İstanbul’da, Ege bölgesinde İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla’da, Batı Akdeniz’de ise Antalya ve Burdur’da kuvvetli olması beklendiği kaydedildi. Meteoroloji, kuvvetli yağışın oluşturabileceği sel, su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı da vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

4 KIZ ÖĞRENCİ MAHSUR KALDI

Üsküdar’da yoğun yağışla birlikte sel sularına kapılan 4 ilköğretim öğrencisi, yol üzerindeki bir kamyona tutunarak kurtuldu. 4 kız öğrenci çevredeki vatandaşların yardımıyla sudan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku